Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Condition: New

2 bola benang kait 100gm/each  (Akrilik 100%) – soft akrilik –  imported (RM20.00)

1 ball of 80% wool 20% Nylon yarn 50g/each- imported (Rm5.00)

2 buku benang Minlon dan 2 buku benang Sakura (RM6.00)

(Sesuai untuk knitting and Crochet)

14 biji Novelty Buttons (mix colour) (RM2.00)

Jumlah Harga: RM33.00

Shipping/Kos Penghantaran: FREE SHIPPING/PERCUMA

1 circular knitting needles PONY saiz 3mm x 60 cm (RM12.00)-Sold-Out

1 straight knitting needles PONY saiz 3.50 mm length 35 cm (RM9.00)-Sold-Out

**Jarum circular needles fungsinya boleh digunakan seperti jarum kait dua biasa (straight needles)

Ada sesiapa yang berminat?

Benang ni lembut, tak gatal dan sesuai untuk baby kalau nak knit topi ke atau stoking. Panjang benang adalah 300m, satu benang ni cukup untuk buat satu set topi dan stoking baby. Ataupun 2 set topi saiz kanak-kanak usia 1thn-9thn.  Boleh kait untuk saiz dewasa juga. Jarum kait circular/Circular knitting needles saiz 3.00mm/US3 panjang 60cm (3mmx60cm) dari PONY dan straight needles saiz 3.50 mm 35 cm.

Sesiapa yang berminat hubungi kami di sindarery@gmail.com

Terima kasih!😀

Comments on: "Benang Kait – free shipping" (2)

  1. […] Ini adalah tempahan rakan sepejabat yang hampir siap 90%. InsyaAllah, besoknya sudah pun boleh diberi pada tuannya. Harap-harap nanti dia suka Ini adalah topi untu babynya berusia 6 bulan. Benang ni saya sangat suka sebab selain lembut, ianya sejuk dan selesa dipegang. Tak gatal. Sesiapa yang nak cuba benang ni, boleh lihat kat sini –  Benang […]

  2. salam…nk tanya ade jual x paper art yg ade mcm2 design utk wat bentuk choret ni?mksud saya cth mcm klu sulam pangkah dia ade petunjuk yg kertas utk menhasilkan bentuk,klu choret utk topi dewasa ade x paper cmtu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: