Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Alhamdulillah, hari ini ketika singgah ke Buku Times sebelum pulang ke rumah, saya telah bertemu dengan sebuah buku yang sangat baik isinya, dan details-nya pun senang difahami. Buku ini mempunyai langkah-langkah untuk memahamkan cara-cara mengait topi, scarves, vests, sweaters, bags.. dan macam-macam lagi😀 Dan yang paling best tu, warna-warni lebih menyemarakkan semangat untuk belajar xD

Sebelum membelinya, saya juga telah membuat review melalui -warez download- sebab takut pula kalau dah beli menyesal sebab tak best.. tapi alhamdulillah, sebab dah buat review dan puas hati dengan isi kandungannya.. there will be no regret😀

Kalau ada sesiapa yang berminat nak buat review sebelum membelinya, bolehlah lihat kat Look Inside dari Amazon.Com🙂

-Da’Knit-

Comments on: "Teach Yourself Visually Knitting Design" (2)

  1. […] Nampak kecil pula kan.. Benang kait yang digunakan adaah 55% acrylic dan 45% nylon dari Sirdar. Saiz jarum kait circular yang digunakan adalah 3.5mm. Pattern ni adalah pattern ciptaan sendiri dan masih banyak yang perlu diperbaiki lagi seperti Gauge, Pattern dan Thumb Holes. Rujukan untuk melihat cara kaitan dirujuk melalui buku Teach Yourself Visually Knitting Design. […]

  2. […] sendiri, salah satu buku yang sangat baik untuk anda jadikan rujukan mencipta pattern sendiri ialah Teach Yourself Visually Knitting Design. Buku ini banyak membantu dari segi ukuran benang, gauge, jenis-jenis pattern dan juga yang […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: