Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Mari Belajar Crochet

Disini,

Saya ingin berkongsi carta belajar crochet/jarum kait 1.

Sesiapa yang berminat boleh klik link dan download – > Crochet tutorial

Tengok kat dalam image ok🙂

selamat mencuba!

-Da’Knit-

Comments on: "Mari Belajar Crochet" (4)

  1. Wah… ini sudah bagus…. Kalau nak cuba crochet, boleh la refer… Rajin la Sindar ni… Thanks for sharing tutorial tu!

  2. wahaha…
    tak lah rajin😛
    You’re welcome😉
    hehe.. hopefully it will be useful for Yati😀
    Saya pun baru nak belajar buat crochet pelan pelan hihi..

  3. ye la kan… sebab yati rasa, knit dengan crochet ni macam saling berkait. Sebab nak baby booties pun, guna jarum crochet kan… Good luck Sindar!

  4. Yup, saya pun rasa macam tu.. baby booties guna jarum crochet dan guna knitting kedua-duanya pun boleh, tapi biasanya guna crochet lebih cepat siap kot.. wah, thank you Yati! All the best for Yati too😀 Good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: