Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Alhamdulillah :)

Waaahh..

Alhamdulillah.. akhirnya hook crochet satu set yang saya pesan dari Hong Kong telah pun selamat sampai. Terima kasih kepada CherrySky 90 dari ebay.com🙂

Nanti nak cuba hook baru hihi😉

-Daknit-

Comments on: "Alhamdulillah :)" (6)

  1. Assalamualaikum akak hehe🙂

    nak tanye je, mahal tak akak beli set crochet hook ni? saya ade due saiz je skrg. teringin jugak nak ada collection semua saiz tapi rase macam mahal je. uhu

    p/s:hndphone cozy tu hmpir siap. sy ni lmbt sket. uhu. suke knit/crochet ikut mood -_-“

    • Waalaikumsalam Syahidah🙂

      Apa khabar?
      Tentang crochet ni.. yup,
      Tak mahal pun beli ni hehe.. masa beli ni, dapat offer, jadi harga termasuk postage sekali sangat berbaloi dan murah dan Syahidah pasti tak percaya, harganya lebih kurang RM26.00. Kalau nak survey, survey kat ebay.com..
      ini link dia🙂

      http://cgi.ebay.com/12pc-multicolour-Aluminum-Crochet-Hooks-Needles-2-8mm-/280522140860?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41506c2cbc

      sekarang ni ada offer.. jadi cubalah!🙂 saya beli kat sini.. alhamdulillah, selamat sampai ke tangan dan puas hati sangat🙂

      Wah.. ya ka? Nak siap dah? Tak sabar nak tengoklah.. nanti Syahidah upload k? Mesti mau tengok punya.. yup, samalah, saya pun ikut mood juga bila nak mengait ni. hehe… memang lambat siaplah jawabnyer.. huhu :p
      Kalau ada apa-apa pertanyaan, tanya ja ya🙂

  2. baik2 alhamdulillah. ehe.

    thnx akak for the link. tp die nk payment gne paypal je T_T

    handphone cozy tu cam tahpape je. jangan tunggu. macam kelakar and pelik je saya buat. haha!😛

  3. Alhamdulillah😀

    U’re welcome Syahidah. Yup di sini kena guna paypal.. tapi kalau Syahidah berminat nak beli, boleh email saya nanti untuk maklumat dan cara membelinya😀

    Beli kat ebay.com kena tengok juga .. dan alhamdulillah, sepanjang pengalaman beli kat ebay.com, semuanya berjalan dengan baik dan sampai dengan selamatnya.

    Wah.. ye ke.. tak boleh! nak tunggu juga😀 ! heheh.. nanti share ya Syahidah😀

  4. insyaAllah😛

  5. InsyaAllah Syahidah😀
    Hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: