Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Price Per Lot :   RM22.89/0.400 kg.Each package (4 bola benang dalam satu paket/ 100gm bagi satu benang)
Color :    Baby Blue
Weight :    100 gr. Ruffly. 400 gr. Each package
Length :    300 m. Ruffly. 1200 m. Each package
Fiber Content :    100% Acrylic
Needle : Crochet and Knitting
Washing Insruction :    Hand Wash at 30ºC / 86ºF, lay flat to dry.

Sesuai untuk projek kait  baby :)  Lihat di Da’Knit Yarns Online Shop

-DaKnit-

Comments on: "Benang Kait: Baby Yarns Kartopu" (6)

  1. nak tanya kenapa benang ni harga dia mahal skit ye.xsama ke dengan benang2 lain yang saya beli kat kedai

    • Salam Diana,

      Terima kasih kerana mengunjungi blog kami.

      Benang ni, harganya adalah harga satu paket, iaitu dalam satu paket, ada 4 bola benang, dan satu paket, ialah lebih kurang RM22.89. Tetapi tidak termasuk harga shipping.

      Benang Kartopu adalah salah satu benang yang terkenal di Turki, dan keluaran benang Kartopu adalah diantara benang yang berkualiti.

      Benang ni mahal sikit dari benang yang ada di sini sebab texture benangnya sangat lembut dan sesuai sekali untuk baby pakai.

      Benang arkilik biasa yang ada disini, biasanya tidak begitu halus dan terdapat rasa sedikit kasar, tetapi benang ni bila dipegang lembut dan halus. Soft untuk baby🙂

      Kalau Diana berminat, boleh lihat lebih banyak benang di kedai online benang kami . Benang-benangnya adalah berkualiti dan dengan harga yang sangat berpatutan.😀

  2. ooo mcm tu ye…selalu sy gunakan benang biasa je sbb itu je benang yg ada jual kat masjid india. sy cuba juga cari benang jenis lain tapi susah la kat kl ni…awak tau tak mn kedai yg ada jual benang2 cam awak jual ni?leh sy tgk cth then order dgn awak.

  3. Salam Diana,
    Dekat Kota Kinabalu, ada sebuah kedai yang jual benang kait dan ada diantaranya kualiti yang baik.
    Tetapi saya suka beli benang yang ada kat yarnsonlineshop.com sebab antara sebabnya harga yang berbaloi dengan bilangan buku benang, seperti dalam satu pek/lot ada 4/6/8 buku benang sekali. Lebih-lebih lagi benangnya halus, lembut dan langsung tidak kasar seperti benang minlon, nona ataupun sakura dengan pelbagai jenis benang yang boleh diperolehi seperti wool, akrilik, cotton, polister dan rumbai-rumbai pun ada. Saya boleh hantarkan sampel beberapa benang dari yarnsonlineshop.com pada Diana.
    Kalau Diana dapat berikan saya alamat Diana waktu ini, petang ni saya boleh terus hantar pada Diana sampel benang dari Yarnsonlineshop.Com.

  4. Happy nya saya bila jumpa blog ni. Saya memang cari supplier benang2 untuk crochet ni. Selain benang, yarnsonlineshop ada jual jarum crochet tak. Macamana saya nak dapatkan sample benang ya. Lagi satu macaman saya nak tau benang mana yang sesuai untuk baju, alas meja dll. Terima kasih

    • Salam saudari Sariah,

      Terima kasih atas kunjungan saudari ke blog saya. Pertanyaan saudari saya email ya! Sila lihat email saudari🙂 jemput lawat selalu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: