Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Alhamdulillah :)

Akhirnya.. buku yang saya pesan dari Amazon.Com sudah pun sampai..

Big Book Of Knitting

Buku ini sebelum saya membelinya, saya telahpun membuat review melalui download -secara warez- huhu… tetapi kalau tengok di laptop memang pening.. jadi saya decide untuk beli sebab content-nya sangat bagus, menarik dan mempunyai penerangan yang sangat bagus untuk beginner dan juga bagi mereka yang ingin meningkatkan lagi skillnya…🙂 (thanks for the suggestion , kak Ayza🙂 )

Buku ini saya boleh rates 5 stars. Selain daripada buku Teach Yourself Visually Knitting, terdapat lagi buku yang saya sangat idamkan.. iaitu

Vogue Knitting, The Ultimate Knitting Book

Buku ini juga telah pun saya review dan isi kandungannya sangat lengkap dengan pelbagai informasi yang lebih menarik. So setakat ni, saya boleh katakan (tidak termasuk buku yang belum saya lihat lagi… hanya untuk buat masa ni sahaja🙂 ) iaitu..

1. Vogue Knitting, The Ultimate Knitting Book

2. Big Book of Knitting

3. Teach Yourself Visually Knitting

Kepada yang ingin membuat review sebelum membeli, bolehlah download dari mana-mana sumber warez ( oh.. nakalnya..saya😛 ) dulu..  lepas tu kalau sudah satisfied boleh beli🙂

Have a nice day! Salam berbuka ..

-DaKnit-

Comments on: "Alhamdulillah :)" (2)

  1. Salam Er,

    Wah buku sudah sampai.. mesti happy nih. Vogue Knitting ni bagus tak isinya Er?

    • Salam Kak Ayza🙂

      Wah.. sebaik sampai saya terus buka dan baca kak🙂 Hehe.. tak sabar nak tengok yang real.. wah dan sock yang kak Ayza bagi saya tu, rupanya dari buku ni kan?😀
      Suka saya.. vogue knitting ni pada pendapat saya memang best macam big book of knitting, lagi banyak reference nya .. kalau kak Ayza nak, saya boleh beri link untuk review dan lihat, kak Ayza nak? Yang saya lihat isinya tu, dari first edition.
      Thanks for introduced this book ya kak😀
      Alhamdullillah.. bertambah lagi reference book untuk belajar knitting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: