Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Majalah Digital

Assalamualaikum semua,

Apa khabar hari ni?

Syukur alhamdulillah kali  ini saya berkesempatan untuk berkongsi informasi lagi bersama anda semua. Sewaktu tengah surfing tadi, saya terjumpa satu laman web di mana kita boleh melanggan majalah luar negara tanpa tertunggu-tunggu keluaran isu baru di kedai buku🙂

Saya tak pernah lagi melanggan majalah secara online, jikalau anda sudah pernah mencubanya, bagitahulah macam mana ya?🙂

Magazine Subscriptions

Simply Knitting merupakan majalah knitting yang sangat menarik, penuh informasi dan yang best tu.. banyak pattern yang cantik-cantik! Setiap keluaran isu majalah ni, pasti terdapat gift untuk pelanggan. Bestkan? Jadi, bagi yang hendakkan gift, pastikan beli dalam bentuk hardcopy.

Laman web  ini juga menjual isu majalah simply knitting di dalam bentuk softcopy, anda beli, download dan tada! Tinggal baca kat dalam Adobe reader sahaja🙂

Harga majalah jika anda melanggan terus dari mereka ini lebih murah dari membeli di kedai. Kalau yang bentuk digital tu, harganya juga lebih kurang dalam Rm30+. So, terpulang pada anda untuk membeli yang digital ataupun dalam bentuk hardcopy🙂 (kalau nak gift… belilah hardcopy he he)

Selain dari majalah Simply Knitting, banyak lagi majalah yang anda boleh langgani menerusi laman web ini. Siapa yang suka sangat membaca majalah, bolehlah langgan kat sini.

Oklah..

Nanti kita sambung lagi.

Selamat berhujung minggu untuk semua🙂

-Sindar-

Comments on: "Majalah Digital" (4)

  1. Macih singgah blog yan..wah. pandai knitting.hehee.yan bru blaja basic knitting..tak lepas2 lgi..sebok buat crochet😀

    • Salam Izyan hehe.. thank u juga sbb sudi singgah kat humble blog saya🙂 yup, saya suka tengok pendrive case yang Izyan kait tu.. cute-mute lah! saya tak pandai crochet.. eh, bolehlah saling tunjuk ajar kan?😉 saya pun baru dalam seni knitting, all the best for us! belajar crochet dari siapa?

  2. hehe.thanks.boleh je.😀 dulu mase kecik2 lagi dah blaja dengan makcik. tp yan pun tak terer sgt knitting..hari tu kait stokin pun tak siap2 lagu sebok crochet..hehe

    • Izyan Nadiah :
      hehe.thanks.boleh je. dulu mase kecik2 lagi dah blaja dengan makcik. tp yan pun tak terer sgt knitting..hari tu kait stokin pun tak siap2 lagu sebok crochet..hehe

      haha…bila dah sibuk tu, memang benda yang lain tak kan berjalan huhu.. nanti tunjukkanlah gambar stokin yang Izyan kait tu ok? Nak tengok sangat! mestil lawa :)boleh share kat forum nanti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: