Minat pada knitting tak? Jum belajar :)

Akhirnya…

Hari ini.. akhirnya siap juga hat yang saya buat.. walla… nampaknya saiz kepala saya dan adik saya tak dapat nak fit perfectly… nak bagi dengan siapa pulak..

Hat Tuva of My VersionMy Version of Tuva Hat🙂

Oh ya.. tengahari tadi, alhamdulillah.. jarum cable yang saya beli dari UK akhirnya selamat juga sampai setelah begitulah lama penantian… ingatkan dah sesat kat mana-mana.. huhu.. nak nangis dah🙂

Thanks to yourcraftshop dari ebay.com for the delivery. Thank you for the great service!

Memandangkan jarum cable sudah ada, bolehlah saya mencuba untuk belajar pula cable knitting. Nampak susahlah… tapi pasti boleh buat.🙂 Ada sesiapa yang boleh ajar saya tak?

Bulan yang lalu, saya telah terjumpa satu kedai craft online yang menjual barang-barang keperluan knitting, namanya Mayfair Handicraft. Harganya… anda bolehlah lihat dan survey. Halaman web tersebut ialah http://www.maycraft.com.my. Kalau saya tahu, saya pasti dah beli dari sini. Dekat bandar saya, susah hendak mencari barang knitting yang lengkap. Kalau di kL, saya pasti senang juga nak jumpa. Bestnya kalau di sini ada kedai yang sama seperti Myfair Handicrafts..

Malam ni macam nak hujanlah.. seronoknya🙂
Alhamdulillah.. rahmat Allah memang luas.

Jum kita belajar knit!

-Sindar-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: